Power BI Blogs

Welkom op onze blog, het kruispunt van Power BI en data-analyse specifiek gericht op financial en business controllers. Onze artikelen, handleidingen en tips zijn ontworpen om je te helpen datagedreven beslissingen te nemen met meer vertrouwen en efficiëntie. Of je nu basisprincipes wilt leren of je huidige vaardigheden wilt versterken, wij bieden de inzichten die je nodig hebt.
Image

Inzicht in AFAS Profit met TrackIT Power BI Dashboards

Ben je de uitdagingen rondom het ontsluiten van AFAS Profit informatie beu? Wil je een efficiënte en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot AFAS-informatie? Maak kennis met TrackIT, het veelzijdige webbased Power BI-dashboard dat ondersteunt om het realiseren u kan helpen al uw doelstellingen op het gebied van gegevensanalyse te bereiken.

2023 05 25 10 49 03Ben je de uitdagingen rondom het ontsluiten van AFAS Profit informatie beu? Wil je een efficiënte en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot AFAS-informatie? Maak kennis met TrackIT, het veelzijdige webbased Power BI-dashboard dat ondersteunt om het realiseren u kan helpen al uw doelstellingen op het gebied van gegevensanalyse te bereiken.

Wat is TrackIT? TrackIT is een set van krachtig en flexibel gestandaardiseerde dashboards dat een breed scala aan voordelen biedt voor organisaties die willen profiteren van data-analyse. Met de modules Financieel, HR en Verzuim, verstrekt TrackIT direct inzicht in kritieke informatie zoals sturing en verantwoording. Bovendien houdt TrackIT rekening met vrije velden, waardoor het een uitstekende tool is voor bedrijven met complexe gegevensvereisten.

Waarom TrackIT gebruiken?

Het volledige potentieel van AFAS Profit benutten kan een ontmoedigende taak zijn, maar TrackIT maakt het gemakkelijk. Met zijn aanpasbare modules en bijna real-time gegevensanalyse, biedt TrackIT waardevolle inzichten in alles van omzet, kostenanalyses , personeelsbezetting en ziekteverzuim. Of u nu uw financiële prestaties wilt optimaliseren of uw HR-processen wilt stroomlijnen, TrackIT kan u helpen uw doelen te bereiken. Eerst en vooral stellen Power BI-dashboards u in staat om gegevens in bijna real-time te visualiseren en te analyseren, waardoor u waardevolle inzichten krijgt in uw bedrijfsvoering. Bovendien zijn de dashboards in hoge mate aanpasbaar, zodat u de visualisatie van uw gegevens kunt afstemmen op uw specifieke behoeften.

Stress voor de afdeling Planning & Control om het tijdige creëren van betrouwbare maandrapportages behoort tot het verleden. Het onderbouwen van KPI waarden is eenvoudig met de mogelijkheid om in te zoomen op de onderliggende transacties. Met TrackIT profiteer je van alle voordelen van Power BI-dashboards en kracht van Microsoft. Exporteren naar Excel of Power Point doe je met een druk op knop. Integratie in Teams vereenvoudigt de toegang tot de informatie.

Vindt gemakkelijk je weg in de verschillende weergaven met de gebruiksvriendelijke menustructuur of maak eigen bladwijzers om voorkeursweergaven snel te benaderen of storytelling toe te passen.

Maak samen met collega's gebruik van dezelfde data en weergaven, waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de rollen en rechten van gebruikers. Het applicatiebeheer wordt een minimum beperkt. Gebruik maken van het organigram behoort tot de mogelijkheden.

TrackIT is de perfecte tool voor organisaties van elke omvang. Het inrichtingstraject is overzichtelijk, wordt volledig begeleid en de doorlooptijd is kort.

Het (toekomstig) combineren van meerdere bronsystemen is mogelijk. Dus waarom wachten? Neem vrijblijvend contact met ons op en til uw data-analyse naar een hoger niveau of bekijk hier ........onze demo.