Testimonials

Onderstaand zijn een aantal klantervaringen opgenomen.
Image
Image
Pieter Reitsma
Adjunct directeur PSA, Planning & Control, Financiën

Peter Mulder
Informatiemanager

Onderwijsgroep Noord

Bij Onderwijsgroep Noord hebben wij sinds 2018 AFAS geïmplementeerd voor zowel Financiën, HR, salarisadministratie en CRM. Tevens gebruiken wij Office365 en daarmee ook PowerBI. Via onze AFAS-projectleider kwamen wij in contact met WeReportIT om ons te helpen met het maken van (management)rapportages uit AFAS. Zij hadden ervaring bij een ROC en hebben in korte tijd een dashboard Financieel en HR voor ons gemaakt waardoor alle leidinggevenden relevante stuur- en verantwoordingsinformatie ter beschikking hebben gekregen. Ook de professionals als controllers en P&O adviseurs gebruiken het dashboard om informatie te halen uit AFAS. Een jaar na ingebruikname van de dashboards is er een evaluatie gehouden met de gebruikers. WereportIT heeft vervolgens de evaluatiepunten vertaald naar een nog overzichtelijker en gebruikersvriendelijker dashboard. Zowel de ervaren professionals als directieleden kunnen uitstekend uit de voeten met dit nieuwe dashboard. De informatie is real-time ter beschikking. Naast het dashboard heeft WereportIT ons geholpen met de ontwikkeling van rapportages op het terrein van projecten, contractonderwijs en overige financiële rapportages (bv openstaande vorderingen). Wat opvalt aan Tim en Sebastiaan is hun tomeloze inzet, gedrevenheid en directe bereidheid om voor ons zaken te wijzigen en te ontwikkelen. Beiden zijn zeer inhoudelijk deskundig op het gebied van bedrijfsvoering en kunnen dat op een uitstekende wijze vertalen naar (dashboard)rapportages. Door de korte lijnen, zeer hoge reactiesnelheid en uiterste correctheid zijn zij erin geslaagd bij ons in een kort tijdsbestek een dashboard met de mogelijkheid voor uitstekende en gebruikersvriendelijke rapportages op te leveren. 

Image
Danny Halberstadt
Halberstadt Finance

Halberstadt Finance

Bij WeReportIT is het vooraf duidelijk welke rapportages er wanneer geleverd worden. Dit is voor een opdrachtgever heel fijn.

De consultants van WeReportIT zijn inhoudelijk bekend met de processen. Dit is wel zo fijn voor het bereiken van het juiste eindresultaat.

De consultants WeReportIT maken waar wat ze beloven!

Image
Frank Harmelwaard
Directeur The BrainCap Group B.V.

The BrainCap Group

In de loop der jaren zijn wij steeds meer applicaties gaan gebruiken ten behoeve van onze bedrijfsvoering. Om de informatie uit al deze systemen te kunnen rapporteren hebben wij na consult van WeReportIT besloten om de rapportages in Power BI te laten bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop dit is gebeurd, goede kennis van de branche, Power BI, alsmede de plezierige nazorg hebben tot een uitstekende implementatie en gebruik van de rapportage-set geleid.

Image
Johan Glorie
Mede-eigenaar Bureau Onderhoud

Bureau Onderhoud

“Data presenteren is simpel, maar om data simpel te presenteren is het moeilijkste wat er is”. Daarom zijn wij blij dat WeReportIt bestaat.

WeReportIt heeft Bureau Onderhoud en onze opdrachtgevers (Woningcorporatie en schilders- en gevelonderhoudsbedrijven) geholpen om data tot leven te brengen in een overzichtelijk dashboard en gebruikersvriendelijke rapportages.

Voordat wij Sebastiaan en Tim leerde kennen verzamelde wij data in losse excelbestanden. Jaarlijks maakte wij dan een totaaloverzicht van de resultaten, waarbij de data handmatig werd overgetypt in een totaaloverzicht. Dit was een tijdrovend en foutgevoelig proces. De verzamelde data was op hoofdlijnen en voor het detailniveau werd dan teruggepakt naar de losse excelbestanden. Op deze manier hebben wij jaren lang dergelijke overzichten gemaakt, die jaarlijks werd gepresenteerd.

Met mijn 25 jaar excel-ervaring had ik in mijn achterhoofd dit toch anders zou moeten kunnen, maar de kennis en tijd ontbrak om dit op te pakken. Tim en Sebastiaan heb ik leren kennen in ons kantoorverzamelgebouw en wij raakte aan de praat over data en PowerBI. Hier werd ik heel enthousiast van en zij hebben mij spelenderwijs meegenomen in het proces de losse excelbestanden aan één centraal PowerBi bestand te verbinden, te modelleren, analyseren en te publiceren. Daarbij heb ik Tim en Sebastiaan uitgedaagd om moeilijke vraagstukken op te lossen en daarin zijn zij glansrijk geslaagd. Zij hebben mij overtuigd van hun expertise van PowerBi en het vertalen van de klantvraag. Dit doen zij op een gestructureerde, geduldige en een prettige manier. Het is een fijn team om mee samen te werken zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.

Nu kunnen wij eenvoudig overzichten en details laten zien, die actueel zijn en centraal zijn opgeslagen. Iedereen heeft altijd de laatste informatie beschikbaar op elke moment. Inzicht in de data geeft mensen energie om succes te delen en verbeteringen op te pakken.

Wij zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en hebben concrete plannen om dit verder uit te breiden.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak door onderstaand formulier in te vullen
Image
Image