Power BI dashboards

Luisteren! Het is onze eerste en belangrijkste tool in het ontwerpproces en draagt direct bij in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Wij hebben als registercontrollers brede proceservaring.
Image

Het realiseren van een robuust dashboardontwerp kan met de hoeveelheid beschikbare informatie uitdagend zijn. Organisaties variëren hierin qua ervaring. Een tweede pijler is daarom vaststellen welke data hiervoor minimaal benodigd is. Dit wordt gevolgd door het ontsluiten van de databron(nen), opschonen van data, opzetten van een gegevensmodel en schrijven van DAX formules.

Informatie moet betrouwbaar zijn dus testen wij en key users uitvoerig. Pas na de testfase transformeren wij de informatie in tabelvorm om tot dashboards en eventuele ondersteunende detailpagina’s. Het aantal weergaven is ongekend en met onze ervaring over do’s and don’ts (wanneer toon je wat en waarmee) volgt het uiteindelijke design.

WeReportIT is geen grote organisatie. Onze aanpak is daarom praktisch en no nonsense. We zijn flexibel, communiceren tijdig en helder, bewaken de voortgang van onze opdrachten en doen wat wij overeenkomen.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak door onderstaand formulier in te vullen
Image
Image